maandag, 1. september 2008 - 0:33 Update: 20-09-2018 14:26

Man op groep ingereden

Groesbeek

Een 20-jarige man uit Groesbeek was zaterdagavond op het hoofdbureau in Nijmegen om aangifte te doen van een aanrijding toen hij werd aangehouden voor het inrijden op een groep jongeren eerder die avond.Op hetzelfde moment dat hij aangifte deed, werd tegen de 20-jarige man aangifte gedaan door een 15-jarige jongen uit Groesbeek van poging doodslag danwel zware mishandeling.

De 20-jarige man zou met zijn auto opzettelijk hebben ingereden op de aangever, die hierbij niet gewond raakte. Dat zou zijn gebeurd in de Dorpsstraat in Groesbeek. De 20-jarige man uit Groesbeek ontkent dit te hebben gedaan. Meerdere jongeren van 14 en 15 jaar waren hierbij betrokken en worden nog gehoord.

De aanrijding waar de 20-jarige man aangifte van deed, vond plaats rond de Stekkenberg in Groesbeek na het voorval in de Dorpsstraat. Hierbij was een 38-jarige man uit Groesbeek betrokken die samen met een 37-jarige man verhaal kwam halen over het inrijden op de groep jongeren. Diverse getuigen worden over beide voorvallen en aangiften nog gehoord.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: