dinsdag, 7. oktober 2008 - 18:04

Nog 2 slachtoffers ongeval met KMAR in ziekenhuis

Maastricht

Van de vijf gewonden die maandagavond betrokken waren bij het ongeval op de Maasboulevard/Lage Kanaaldijk in Maastricht liggen er nog twee in het ziekenhuis. Het gaat om de 35-jarige bestuurder en een 33-jarige mede-inzittende van de personenauto, beiden afkomstig uit het Belgische Verviers, zegt de politie.

Ze liepen bij het ongeval met een voertuig van de Koninklijke Marechaussee been- en nekletsel op. Een derde inzittende, een 17-jarige Belgische vrouw uit Theux, werd ook overgebracht naar het ziekenhuis maar kon na onderzoek naar huis.


De 27- en 47-jarige medewerkers van de Koninklijke Marechaussee, die een nacht ter observatie in het ziekenhuis moesten blijven, zijn inmiddels ook weer thuis. 

Het ongeluk gebeurde omstreeks 20.00 uur als gevolg van een inhaalmanoeuvre van de personenauto. Deze haalde een vrachtauto in en botste frontaal op de tegemoetkomende auto van de Koninklijke Marechaussee. Deze was op dat moment bezig met een observatie in het kader van een reguliere grenscontrole.
Provincie:
Tag(s):