vrijdag, 11. juli 2008 - 10:58

Sapaho onderzoekt moord op Anneke van der Stap

Rijswijk

De samenwerkende paragnosten holland (Sapaho) hebben in opdracht van derden een onderzoek gestart naar de moord op Anneke van der Stap. Vijf medewerkers hebben zich ingezet om doormiddel van hun gaven de zaak in een stroomversnelling te krijgen. Anneke werd sinds 11 juli 2005 vermist en op 22 juli van dat jaar dood gevonden op het Jaagpad in Rijswijk.

Volgens Sapaho is Anneke bij iemand in de auto gestapt en richting Scheveningen gereden. Hier is wat gegeten en zijn ze naar het viaduct bij het Elsenburgerbos gegaan. Anneke zou volgens Sapaho hier o.a. zijn misbruikt. De paragnosten zijn er van overtuigd dat er meerdere mensen bij betrokken zijn. De medewerkers van Sapaho kregen drie namen door, waarvan er zeker al één is gehoord door de politie.

Jan Berlijn van Sapaho; ‘ We hebben heel veel details o.a. het merk en de kleur van de auto. Ook hebben we een voorwerp gevonden dat waarschijnlijk herkend kan worden door de familie. Wij hebben geprobeerd om de familie te bereiken, alleen is dat niet gelukt. Inmiddels is het onderzoek uitgegroeid tot een dossier dat wij aan de politie willen overhandigen’.
Provincie:
Tag(s):