vrijdag, 12. december 2008 - 16:14

'TOF' presenteert reddingsplan Fortuna

Sittard

De werkgroep ‘Trots op Fortuna’ (TOF) presenteert woensdag 17 december haar reddingsplannen voor de voetbalclub Fortuna Sittard. De in zwaar weer verkerende voetbalclub moet in januari een financieel plan aan de KNVB kunnen overleggen, waarmee de levensvatbaarheid van de club wordt aangetoond. Met het reddingsplan moet de toekomst van de club worden veiliggesteld, zo meldt de Sittardse voetbalclub.

‘Trots op Fortuna’ is de betiteling van de werkgroep die o.a. bestaat uit een vertegenwoordiging van de Raad van Commissarissen, de commerciële afdeling, een aantal grote sponsoren, de verschillende supporterskernen en diverse externe adviseurs. In de afgelopen weken heeft TOF een aantal concepten ontwikkeld die de club mogelijk van de ondergang kunnen redden. De werkgroep legt momenteel de laatste hand aan de oprichting van de ‘Stichting TOF’ die de reddingsplannen verder vorm zal geven.

Fortuna Sittard en werkgroep TOF nodigen iedereen, die de voetbalclub een warm hart toedraagt, uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van deze plannen. De presentatie vindt plaats in het spelershome van Fortuna.
Provincie:
Tag(s):