dinsdag, 12. mei 2009 - 22:15

Avondwandeling bij het Boomkroonpad

Drouwen

Wilt u ontdekken hoe het is om in de avonduren door het bos te wandelen? Genieten van de ondergaande zon en het bos bij schemer? Luisteren naar de laatste vogelzang voordat de nacht zijn intrede doet? Kom dan op woensdagavond 13 mei naar het Boomkroonpad!

De boswachter van Staatsbosbeheer neemt u mee voor een mooie avondwandeling door de gevarieerde bossen van Gieten Borger. In de avonduren is de sfeer heel anders dan overdag. Vogels en dagdieren maken zich op voor de nacht. Zangvogels doen nog een verwoede poging om zich nog volop te laten horen voordat ze zich tijdens de nachtelijke uren weer voor enkele ren stil houden. De nachtdieren maken zich op voor hun nachtelijke avonturen. U kunt genieten van de lente in het bos met al haar verschijnselen. Ook beklimmen we het Boomkroonpad. Vanaf de hoogte kijken en luisteren we naar de mystieke sfeer in de schemer.

De avondwandeling vindt plaats op woensdagavond 13 mei. Het start om 20.00 uur bij het informatiecentrum van het Boomkroonpad en duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn € 2,50 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen. Het is handig om warme kleding en stevige wandelschoenen aan te trekken.
Provincie:
Tag(s):