woensdag, 19. mei 2010 - 22:46

Weekend van de Amateurkunst Vlissingen

Vlissingen

Zaterdag 22 mei 2010 om 10.45 uur is de feestelijke start van het Weekend van de Amateurkunst (WAK) in het muZEEum in Vlissingen.

Doel vanhet WAK is culturele verenigingen en instellingen een mogelijkheid geven zich te presenteren op het gebied van dans, muziek, toneel en andere vormen van creativiteit.

De hele zaterdag zijn er onder meer optredens van de Vlissingse Accordeon Vereniging Accordeola en de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen. Ook de Zeeuwse muziekschool en de Kunstbende laten van zich horen. De Sambaband Obras de Lota zorgt voor sfeer op verschillende locaties in de binnenstad.

In de Lange Zelke kunt u terecht voor diverse activiteiten. Er staan kraampjes met kunst en cultuur uit verschillende landen, er is een kleurrijke modeshow en er worden gedichten voorgedragen. Altijd al een buikdansles willen volgen? Ook dat kan. Buikdanseres Majidah geeft deze middag een workshop met aansluitend een optreden.

Vrijdagavond 21 mei 2010 geeft muziekvereniging ‘Vlijt & Volharding’ al een voorzet met een optreden in het woonzorgcentrum ‘Gouwe Tuyn’ in Oost-Souburg.

Zaterdagavond 29 mei 2010 organiseert poporganisatie Lost Key nog een concert in De Piek in Vlissingen. Deze avond treden twee hardcore/punk bands op. Het volledige programma vindt u op de website www.wakzeeland.nl
Provincie:
Tag(s):