vrijdag, 22. juli 2011 - 17:40 Update: 08-07-2014 0:57

Fans Ajax niet blij met naderende transfer Stekelenburg

(Elfvoetbal) Naar verluid zijn de Amsterdammers zo goed als rond met AS Roma over de transfer van Maarten Stekelenburg naar de Italiaanse hoofdstad.

De Romeinen zouden negen miljoen euro overhebben voor de keeper van het Nederlands Elftal. Niet iedereen is blij met het aanstaande vertrek van de doelverdediger. Fansite AFCA.nl roept de doelman op om niet naar de Italiaanse club te vertrekken.

"De vraag is wat een keeper van wereldklasse heeft te zoeken bij een modale club in een corrupte competitie waar de toeschouwers massaal wegblijven. Als pak 'm beet Manchester United of Real Madrid op de deur klopt, dan is de keuze voor een andere club nog wel te begrijpen, maar AS Roma? Kom op zeg. Wij zijn Ajax! Rot op met die fascistische lires en dat schijtvoetbal", is terug te lezen op de website.

"Het doet pijn dat dit soort jongens het vechten voor de achtste plek in de Premier League, Primera Division of Serie A verkiezen boven kampioenschappen met Ajax en een garantie van Europees voetbal. Maarten, blijf gewoon bij Ajax tot FC Barcelona zich meldt. Hier wordt je alom gerespecteerd en gewaardeerd en ben je bovendien de onbetwiste nummer 1."
Categorie:
Tag(s):