dinsdag, 5. april 2011 - 10:49 Update: 08-07-2014 0:27

Gerry Holland houdt muziek van Manke Nelis springlevend

Door de muziekcarrière van Gerry Holland loopt Manke Nelis als een rode draad. Het begon voor Holland met een talentenjacht in 'Shorts of London' waarna hij zich als Amsterdamse zanger van het Nederlandse lied ontpopte.

Gerry waardeerde Manke Nelis en leerde hem goed kennen. Toen Manke Nelis overleed, heeft Gerry Holland persoonlijk bijgedragen aan de totstandkoming van het prachtige standbeeld op de Elandsgracht, tezamen met Johnny Jordaan en de andere grootheden.

Nu in 2011 komt Gerry met zijn versie van 'Laat de hele boel maar waaien'. 'De cirkel is rond', aldus een opgetogen Gerry. 'Met deze single sluit ik voor mij een periode af rond Manke Nelis met mijn videoclip opname bij het standbeeld als hoogtepunt! De muziek van manke blijft altijd deel uitmaken van mijn repertoire, maar na dit nummer zal ik geen andere nummers meer van hem opnemen”.

De single is het begin van een druk muzikaal jaar. Gerry werkt aan een compleet CD album. Bekende tekstschrijvers werken op dit moment aan 12 nieuwe nummers, speciaal voor Gerry geschreven! Met dit album zal Gerry opnieuw een mijlpaal toevoegen aan zijn carrière!
Categorie:
Tag(s):