zondag, 9. januari 2011 - 11:23 Update: 11-10-2018 12:31

Stoffelijk overschot gevonden in Zierikzee, identiteit onbekend

Zierikzee

Op zaterdagmorgen 8 januari 2011 omstreeks 11.15 uur vond een wandelaarster op een klein strandje aan de Oosterschelde, vlakbij het havenhoofd in Zierikzee, het levenloze lichaam van een man.

De vrouw heeft direct de Zeeuwse politie gewaarschuwd. Het lichaam is in beslag genomen en er is door de technische recherche onderzoek gedaan. Uit dat onderzoek is niet gebleken dat de man aan de gevolgen van een misdrijf is overleden. Hij heeft ook nauwelijks uiterlijke verwondingen.

Omdat de man helemaal niets bij zich had, is het tot nu toe nog steeds niet bekend wie deze man is. De politie wil dat uiteraard wel heel graag weten, zodat de nabestaanden van de man in kennis kunnen worden gesteld.

Hoe ziet de man er uit

De man is tussen de 60 en 65 jaar oud. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een slank postuur. De man heeft kortgeknipt haar dat aan de zijkanten grijs is en bovenop donkerblond. Hij heeft een litteken op zijn pols dat mogelijk afkomstig is van een operatie.

Hij was gekleed in een donkere jas, een zwarte outdoorbroek en lichtgrijze berg- of werkschoenen. Onder zijn jas droeg hij een groene trui met witte banen op de mouwen en een zwarte longsleeve (een t-shirt met lange mouwen). Ook had de man lange zwarte sokken aan.

Politie Zeeland wil heel graag weten wie deze man is. Als u, naar aanleiding van de voorgaande omschrijving, vermoedt dat u de man kent, wordt u verzocht contact op te nemen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie via telefoonnummer 0900-8844. De politiemedewerkers daar brengen u in contact met de rechercheur die aan dit onderzoek verbonden is.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: