maandag, 16. mei 2011 - 8:35 Update: 08-07-2014 0:58

Van der Wiel blijft bij Ajax

(ElfVoetbal)Het was niet echt zíjn jaar. Na ongeveer zeventig wedstrijden te hebben moeten spelen, was de pijp aardig leeg aan het raken bij Gregory van der Wiel. Hij wist er toch nog twee belangrijke voorzetten én quote uit te persen tijdens de 3-1 overwinning op FC Twente en na het behalen van de landstitel.

Van der Wiel was verantwoordelijk voor de strakke assists op de 1-0 van Siem de Jong en de eigen goal van Denny landzaat (2-0). De international was dolblij met zijn eerste titel en zag de kritiek op hem op slag verstommen.

"Hier doe je het allemaal voor, al een paar jaar lang. Zelfs na de nederlaag tegen ADO Den Haag ben ik er altijd in blijven geloven. Anderen gaven het toen op, maar ik ben blijven zeggen dat het kon", aldus de rechtsback na afloop.

En direct daarna stelde Van der Wiel alle Ajax-supporter gerust. De rechtsback werd de afgelopen maanden in verband gebracht met transfers naar Chelsea, Bayern München en Manchester City. Dit tot ergernis van hem en zijn zaakwaarnemer. Nu blijkt waarom. Hij wil met de Amsterdammers de Champions League in: "Ik blijf bij Ajax, ja. Zeker weten."
Categorie:
Tag(s):