woensdag, 26. september 2012 - 14:52 Update: 08-07-2014 0:46

ADO Den Haag:berichtgeving Ajax 'eenzijdig en prematuur'

Den Haag

(Elfvoetbal) Ajax kan dan wel weer ADO-supporters willen ontvangen. Den Haag voelt er nog steeds niks voor om supporters van Ajax in het Kyocera Stadion te verwelkomen. Dat schrijft de clubsite.

"Vandaag, woensdag 26 september, is op www.ajax.nl een bericht verschenen wat aangeeft dat onze supporters vanaf heden weer welkom zijn bij de onderlinge duels in de Amsterdam ArenA. Dit bericht vinden wij eenzijdig en prematuur, aangezien er binnenkort nog een gezamenlijk overleg over dit onderwerp gepland stond. Wat ADO Den Haag betreft gaan er vooralsnog geen uitsupporters over en weer naar onderlinge wedstrijden", zo schrijft de website.

"ADO Den Haag is erg tevreden over het verloop van de thuiswedstrijd tegen Ajax van afgelopen zondag. De sfeer in het stadion was fantastisch en hierover heeft de club diverse complimenten gekregen vanuit de arbitrage, de waarnemers, de supporters en de sponsoren. Deze wedstrijd paste perfect bij het gegroeide, positieve imago van ADO Den Haag. Dit willen wij als club dan ook graag zo houden."

"De laffe aanval van Ajax-supporters op het supportershome in het Zuiderpark staat nog veel ADO Den Haag supporters in het geheugen gegrift. Er is helaas dus teveel gebeurd om nu direct over te gaan tot de gewenste normalisatie met bezoek van uitsupporters in onderlinge duels tussen ADO Den Haag en Ajax. Uiteraard is de wil er, maar ADO Den Haag wenst geen concessies te doen aan de uitstekende sfeer in het stadion. Aan de veiligheid van onze bezoekers en een kindvriendelijke sfeer mag niet getornd worden. Daarvoor is ons gegroeide, positieve imago ons te lief", besluit ADO Den Haag.
Categorie:
Tag(s):