woensdag, 11. januari 2012 - 10:04 Update: 08-07-2014 0:55

Oranje-fans laten EK voorlopig links liggen

(ElfVoetbal)"Wij merken dat onze supporters graag wat langer de tijd zouden krijgen om voorbereidingen te treffen en een beslissing te nemen. Dat vinden wij alleen maar verstandig en daar houden wij dus ook rekening mee."

Zo luidde gisteren een verklaring van de KNVB. De voetbalbond maakte zo bekend, dat ze met de fans besloten heeft om de toegangsbewijzen voor het EK langer te verkopen.

In eerste instantie had het Oranje-legioen tot aanstaande donderdag de kans om een kaartje te kopen. Echter is deze termijn in overleg met de UEFA verlengd tot 15 februari.

De verklaring van de KNVB klink plausibel, maar er is een heel andere reden te bedenken waarom er tot nu toe weinig tickets zijn aangeschaft.

Oranje-supporters blijken helemaal nog niet warm te lopen voor het toernooi in Polen en de Oekraïne. Slechts de helft van de tickets voor wedstrijden van het Nederlands elftal is verkocht. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Ook voor kaartjes voor de kwart- en halve finale en de finale loopt het nog niet storm. Per duel zijn 6000 tickets beschikbaar voor fans uit Nederland.
Categorie:
Tag(s):