donderdag, 24. januari 2013 - 16:32 Update: 20-09-2018 13:15

Verdachte fietsdiefstal slaat agent gebroken neus

Verdachte fietsdiefstal slaat agent gebroken neus
Nijmegen

Bij het onderzoek naar het verwonden van een agent bij een arrestatie in Nijmegen is de politie op zoek naar getuigen.

De agent wilde woensdagmiddag 23 januari op de Oude Azaleastraat nabij de Graafseweg een verdachte aanhouden vanwege fietsdiefstal.

[b]Fietsen opengebroken[/b]

Rond 15.30 uur meldden getuigen dat er op het Keizer Karelplein fietsen zouden worden opengebroken en dat de daders zouden zijn weggelopen richting Graafseweg. Op de Oude Azaleastraat troffen agenten even later twee personen aan die aan het signalement voldeden.

[b]Gebroken neus[/b]

Toen de agenten wilden overgaan tot aanhouding zou een van de twee, een 32-jarige Nijmegenaar, zich hebben verzet en een van de agenten in het gezicht hebben geslagen. De agent liep daarbij een gebroken neus op en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

[b]Filmpjes[/b]

Volgens de politie moeten er meerdere omstanders getuige zijn geweest van het incident. De politie komt dan ook graag met hen in contact. De politie is bereikbaar op 0900-8844. Ook roept de politie getuigen op die wellicht filmopnames hebben gemaakt deze te uploaden op de website

[b]Aangever gestolen fiets gezocht[/b]

De Nijmegenaar heeft inmiddels bekend de fiets te hebben gestolen en het slot ervan te hebben opengebroken. Tot dusver heeft zich echter nog geen aangever gemeld. Het gaat om een witte damesfiets van het merk Gazelle, voorzien van een kinderzitje die gestald stond op het Keizer Karelplein. Ook de eigenaar van de fiets wordt verzocht zich te melden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: