dinsdag, 5. augustus 2014 - 18:34

Bestuurder boot voorgeleid; tweetal nog in voorarrest

rechtbank, bestuurder, boot,
Foto: Archief EHF
Vinkeveen

De officier van justitie Midden-Nederland heeft vandaag besloten de bestuurder van de boot, een 49-jarige man uit Oosterbeek, woensdag 6 augustus voor te geleiden aan de rechter-commissaris op verdenking van doodslag.

De twee andere verdachten die nog vast zitten, een 30-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit Amstelveen, zullen niet worden voorgeleid, maar blijven nog wel in verzekering en worden nog gehoord. Zij, en de andere twee verdachten die eerder zijn heengezonden, blijven aangemerkt als verdachten in het onderzoek.

Oproep aan getuigen

Het onderzoeksteam is nog volop bezig met het technisch onderzoek, het horen van de verdachten en getuigen. Als u zich nog niet als getuige heeft gemeld, dan wordt u gevraagd dit alsnog te doen via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bovendien vraagt het onderzoeksteam u, als u kort voorafgaand, tijdens of kort na het ongeval beeldmateriaal hebt van de betrokken boten, dit te mailen naar het onderzoeksteam onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):