zaterdag, 12. juli 2014 - 20:51 Update: 12-07-2014 22:50

Gordon verbijsterd over bericht coke-gebruik op feest Linda de Mol

Gordon, wegsturen, feest, misdragen, Jan Roos, cocaíne, Linda de Mol, verjaardag
Foto: Miranda Visser

Volgens PowNed-verslaggever Jan Roos zou Gordon zich vorige week zaterdag tijdens het feest van voor de verjaardag van Linda de Mol ernstig hebben misdragen.

Hem zou de deur zijn gewezen, nadat hij er met cocaïne rond begon te gaan. Ook zou hij zelf openlijk coke hebben gesnoven. Dit meldt PowNed-verslaggever Jan Roos zaterdag op Twitter.

Volgens Roos zou Gordon al stoned en dronken op het feest gearriveerd zijn en mensen hebben lastiggevallen. Mensen die niet wilden snuiven, zou hij hebben uitgescholden.

Gordon is op dit moment op vakantie op Ibiza. Zijn manager laat weten dat het verhaal verzonnen is en dat Gordon zich niet heeft misdragen. In

Jan Roos op Twitter; Jan Roos @LavieJanRoos Follow: Gordon kwam stoned en dronken aan. Toen was ie al naar. Maar Linda de Mol vond het genoeg toen hij heel hard iedereen coke ging aanbieden.

En  Jan Roos @LavieJanRoos Follow: Toen Gordon, voor de zoveelste keer, in Linda's huis coke ging snuiven is het van het feestje getrapt.

Reactie Gordon

Inmiddels heeft Gordon zelf ook gereageerd op de beweringen van Jan Roos. Gordon was verbijsterd toen hij kennis nam van het artikel. Tegen RTL Boulevard laat hij weten: 'Met grote ontsteltenis heb ik kennis genomen van het absurde artikel dat vandaag is verschenen naar aanleiding van een Twitterbericht van Jan Roos. Ik heb contact gehad met Linda de Mol en zij was ook met stomheid geslagen.'