vrijdag, 14. november 2014 - 16:53 Update: 14-11-2014 17:45

Hans Hagenaars weg als Directeur Particulier bij ING

Hans Hagenaars weg als Directeur Particulier bij ING
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Vincent van den Boogert (45) is door ING Nederland per 1 december as. benoemd tot Directeur Particulier. Hij volgt daarin Hans Hagenaars (53) op, die de afgelopen tien jaar deel uitmaakte van de directie van ING Nederland en per diezelfde datum vertrekt bij ING. Dit heeft ING vrijdag bekendgemaakt.

Vincent van den Boogert

​Vincent van den Boogert trad in 1995, na zijn studie econometrie, in dienst bij ING als managementtrainee. Na verschillende functies met direct klantcontact bekleed te hebben, werd hij in 2001 directeur Postbank Advies. In januari 2007 werd hij benoemd tot directeur Marketing bij de Postbank. 

Per 1 november 2007 werd Vincent directeur Productmanagement in de directie van ING Retail Nederland. Op 1 maart 2008 maakte hij de overstap naar ING Bank Turkije waar hij de functie bekleedde van Deputy CEO/Head of Retail. 

Als Directeur Marketing binnen het particuliere bedrijf van ING Domestic Bank Nederland gaf hij daarna leiding aan Marketing, Customer Intelligence, Commercial Pricing en Communicatie. Vincent gaat in zijn nieuwe functie als Directeur Particulier zijn ervaring inzetten om de slag te maken naar een verder digitaliserende bank, waarin ook persoonlijk advies een belangrijke rol blijft spelen.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):