maandag, 17. november 2014 - 17:04 Update: 17-11-2014 20:38

Tim Hofman neemt stokje Valerio over bij 'Je Zal Het Maar Hebben'

Tim Hofman gaat 'Je Zal Het Maar Hebben' van BNN presenteren
Foto: Archief EHF
Hilversum

Tim Hofman gaat het BNN-programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’ presenteren en neemt daarmee het stokje over van Valerio Zeno. Dit heeft BNN maandag bekendgemaakt.

Tim gaat op pad met jonge mensen die een aandoening hebben om te zien hoe zij leven. De één is ermee geboren, de ander heeft er in de loop van z’n leven mee te kampen gekregen. Stemmen in je hoofd, een heel kort armpje of helemaal doof zijn vanwege een operatie: je zal het maar hebben! 

Ondanks hun beperking halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die ze nog wèl kunnen. Tim duikt in hun leven en ervaart zelf met het nodige kunst- en vliegwerk hoe het is om een handicap te hebben. Je Zal Het Maar Hebben is vanaf dinsdag 2 december wekelijks te zien om 21.20 uur bij BNN op NPO 3.

Tim: ‘Dit programma maken is één van de meest bijzondere dingen uit mijn korte loopbaan so far. Het gekke -en mooie- is dat we een programma maken over mensen waarvan je gelijk zou kunnen zeggen: wat kut voor je, die aandoening. En soms is dat ook zo, maar ik zweer je dat ik vaak vrolijker thuis kom dan dat ik naar de draaidag toe ga. En niet omdat ik standaard chagrijnig ben, maar komt door de levenslust van alle kandidaten. Ze staan vrijwel allemaal met twee benen vol in het leven. Ook als ze in een rolstoel zitten. Mooi is dat.’

Categorie:
Provincie:
Tag(s):