donderdag, 5. februari 2015 - 19:57 Update: 05-02-2015 20:49

Monique Smit in verwachting van eerste kindje

Volendam

Zangeres Monique Smit laat donderdagavond aan RTL Boulevard weten al ruim drie maanden in verwachting te zijn van haar eerste kindje.

Monique tegen Albert Verlinde: 'Ik ben de drie maanden al ruim gepasseerd.'  'Geweldig nieuws', zegt Monique. De 25-jarige Volendamse en haar vriend Martijn zijn dolgelukkig met de zwangerschap. Ze zijn al een jaar bij elkaar en wonen inmiddels samen. De twee werden aan elkaar voorgesteld door Nick Schilder. Martijn heeft al een zoontje uit een eerdere relatie.

Monique vertelt aan RTL Boulevard dat het moeilijk was om de zwangerschap geheim te houden. Monique: 'Ik rende regelmatig naar de wc. Mensen dachten: zij heeft lang de griep, maar nu kan ik het eindelijk vertellen.' Door de misselijkheid heeft ze wel wat kilootjes verloren. Maar de blonde presentatrice denkt dat die er zo weer aan zitten. 'Maar ik ben bang dat het er nu snel weer wat aankom.

De Volendamse heeft laten weten dat ze voorlopig doorgaat met haar theatertour van Twee Kleine Kleutertjes. Ze is eind juni uitgerekend.

Categorie: