dinsdag, 22. november 2016 - 21:45 Update: 22-11-2016 23:07

Ex-CIA-medewerker: aliens 'gebruiken de aarde als supermarkt'

Ex-CIA-medewerker: aliens 'gebruiken de aarde als supermarkt'
Foto: fbf
Londen

Een voormalig CIA-contractant heeft gezegd dat aliens de aarde gebruiken 'als een supermarkt'. Dit schrijft de Britse krant The Sun.

Ingo Swann die een paar jaar geleden op 80-jarige leeftijd overleed, was een onderzoeker die meewerkte aan een topgeheim programma van de overheid: remote sensing, voelen op afstand. Swann moest zoals hij dat noemde de gedachten lezen van aliens die UFO's besturen. Swann was betrokken bij het Stargate Project, een geheime legereenheid die in 1978 door de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA werd opgericht in Fort Meade in Maryland. Het Stargate Project was gericht remote viewing (verzien) het vermogen om  gebeurtenissen, plaatsen en informatie vanaf een afstand te ‘zien’. De CIA gaf in 1995 geheime rapporten over het Stargate Project vrij.

RIchard Dolen, een UFO-onderzoeker, claimde dat Swann oog in oog had gestaan met een ruimteschip dat boven een meer in Alaska zweefde. Samen met zijn collega had Swann gezien hoe een sluier van mist, helder neon-blauw van kleur,  zich over het meer ontwikkelde, waarna een aantal paarse, rode en gele bliksemflitsen in alle richtingen door de lucht schoten. Dolan schreef dat het vaartuig volgens Swann een soort van drone was, onbemand en vanaf een andere plek bestuurd. Op de vraag wat het vaartuig daar kwam doen, had Swann geantwoord dat het 'dorstig' was. Het had duidelijk water nodig. Iets of iemand had volgens Swann water nodig en dat water werd gewoon gepakt. 'Ze' zien de aarde als een soort 'buurtsuper', aldus Swann.

https://www.thesun.co.uk/news/2231083/aliens-using-planet-earth-like-a-s...