zondag, 17. september 2017 - 22:32 Update: 18-09-2017 10:57

'Schedel Natalee Holloway verbrand'

'Schedel Natalee Holloway is verbrand'
Foto: Politie Aruba
Aruba

In de documentaireserie van RTL5, die aankomende vrijdag 22 september weer is te zien, heeft John Ludwick, een vriend van Joran van der Sloot, toegegeven dat hij samen met Joran van der Sloot de botten van Natalee Holloway heeft laten verdwijnen.

'Schedel verbrand, botten vermalen'

Ludwick heeft dit gezegd in de serie over de zoektocht naar de Amerikaanse. In een verklaring op camera liet Ludwick weten dat hij en Joran de botten van Natalees lichaam hebben vermalen en haar schedel hebben verbrand. 

Huisgenoot van John Ludwick

De vader van Natalee, Dave Holloway, gaat in de serie The Disappearance of Natalee Holloway, samen met privé-detective TJ Ward op zoek naar sporen van zijn dochter. Ze spreken onder andere met een huisgenoot van John Ludwick, een goede vriend van Joran. 

1500,- dollar

Volgens de huisgenoot zou Ludwick 1500,- dollar hebben gekregen van Joran voor het opgraven van het lichaam van Natalee. De huisgenoot nam dat gesprek op en speelde het door aan de politie. In de documentaire wordt Ludwick vervolgens met de geluidsopname door Dave en TJ Ward geconfronteerd, waarna hij open kaart speelde.

Categorie: