donderdag, 31. maart 2016 - 8:10 Update: 31-03-2016 8:10

Garagebedrijf Johan Oldenhage uit Nieuw Vennep beste garage

Garagebedrijf Johan Oldenhage uit Nieuw Vennep beste garage
Foto: fbf
Den Haag/Nieuw Vennep

Garagebedrijf Johan Oldenhage uit Nieuw Vennep krijgt van de ANWB de titel best beoordeelde garage van Nederland in 2015. Op de tweede plaats staat autobedrijf Fijneman uit Dordrecht en derde is garagebedrijf Drive On uit Den Haag.

De winnaars zijn geselecteerd aan de hand van de beoordelingen en commentaren die ANWB-leden het afgelopen jaar hebben gegeven op de ANWB Garagereviewssite.

De site ANWB Garagereviews is van start gegaan in april 2014 en geeft leden de mogelijkheid de garages op kwaliteit te vergelijken. In totaal zijn er bijna 16.000 garages aangesloten bij de site. De site is al meer dan 1 miljoen keer bezocht en zijn er tienduizenden reviews geplaatst.

De winnende garages zijn allen beoordeeld met vijf-sterren. De garages zijn beoordeeld aan de hand van vijf criteria. De verhouding prijs/kwaliteit, de kwaliteit van het geleverde werk, klantvriendelijkheid, afspraken nakomen en een duidelijke opgave van kosten. Ook per provincie selecteerde de ANWB een top 3 die zijn gepubliceerd op anwb.nl/garagereviews.

Over het algemeen wordt het beeld dat de ANWB eerder kreeg door onderzoek dat automobilisten een groot vertrouwen hebben in hun garage bevestigd. Al leveren sommige leden stevig commentaar op de kwaliteit van de garages.