maandag, 10. augustus 2020 - 8:00 Update: 10-08-2020 11:15

Gezondheidspraktijk Nei Jing Tu, Leven vanuit je kracht opent haar deuren in Almere, Raalte en Zoetermeer!

RAALTE (EZPress) - Nei Jing Tu, Leven vanuit je kracht opent per 17 Augustus 2020 haar deuren in Almere, Raalte en Zoetermeer. ‘Door de corona crisis zal er in de toekomst veel behoefte zijn aan complementaire gezondheidszorg is de verwachting van Angela Verkade.’ Nei Jing Tu kan deze zorg bieden door het inzetten van verschillende therapie vormen waaronder Chinese geneeswijzen, VoetreflexPlus™ en Chinli®-TuiNa therapie en massage. Deze therapieën kunnen samen met de reguliere gezondheidszorg worden ingezet, als ondersteuning maar ook op zichzelf.

Angela Verkade, eigenaresse van Nei Jing Tu haar missie is mensen weer te laten stralen van binnenuit! Leven vanuit je kracht! Is haar levensvisie.

‘De traditionele Chinese geneeswijze is op mijn pad gekomen toen ik op zoek was naar mezelf, mijn eigen ik. Gevolg is dat ik het eerst toegepast heb op mijn persoonlijk leven. Toen in korte tijd, binnen 2 maanden er duidelijk verbetering kwam in mijn gezondheid, ben ik mij verder gaan verdiepen….ik zeg altijd ‘in Chinese geneeswijzen raak je nooit uitgeleerd’ want het is immers een 2000 jaar oude gezondheidsleer wat nog steeds verder wordt ontwikkeld.’

De Chinese geneeswijzen kunnen voor lichamelijke klachten ingezet worden maar ook mentale klachten, er wordt gekeken naar iemand als één geheel, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit noemt men ook wel de holistische visie binnen de geneeskunde. Graag verwelkom ik je persoonlijk in een van de vestigingen.

(b)VoetreflexPlus™ therapie(/b)
In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten en de energiebanen op de onderbenen wordt de doorbloeding, energiedoorstroming (qi) en het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. VoetreflexPlus™ bestaat uit een combinatie van westerse en Chinese grepen. Met de westerste grepen worden bepaalde zones op de voet gemasseerd en met de Chinese technieken energie banen en acupunctuurpunten op de voeten en het onderbeen en knieën. Diverse klachten kunnen hiermee aangepakt worden en VoetreflexPlus™ therapie zet ik ook vaak in als onderdeel van een Nei Jing Tu therapie traject.

(b)Chinli®-Tuina massage(/b)
Met diverse massage technieken worden acupunctuurpunten, energiebanen en spieren geactiveerd, blokkades vrijgemaakt en draagt het ook bij aan mentale welzijn, omdat er door middel van aanraking bepaalde geluk stofjes worden vrijgemaakt waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Deze technieken kunnen gericht worden toegepast op ontspanning maar ook op therapeutisch vlak.

(b)Nei Jing Tu therapie volgens de BOCAM methode(/b)
De BOCAM methode is gebaseerd op 5 pijlers. Bewegen (oefeningen), Ontspannen, Concentratie (Meditatie) oefeningen, Ademhalingstraining en Manuele therapie (o.a. Chinli®-Tuina massage en VoetreflexPlus™, 5 elementen voedingsadviezen, ooracupunctuur enz.)

Voor meer informatie www.neijingtu.nl

//einde bericht