vrijdag, 25. september 2020 - 15:00 Update: 25-09-2020 18:30

Inge Hummel genomineerd voor The Experience Award

ROTTERDAM (EZPress) - Directeur Inge Hummel van EduMind is genomineerd voor de Experience Award. Deze prijs zet ervaren werkenden en ondernemers van 50+ in de schijnwerpers en zorgt zo voor een realistischer en positief beeld van deze groep mensen. Hummel is genomineerd omdat ze de PMA-methode als eerste en enige heeft weten te vertalen naar het onderwijs. Tijdens de finale op 7 oktober 2020 wordt bekend of Hummel er met de winst vandoor gaat.

Inge Hummel heeft EduMind in 2010 opgericht met als doel mensen van alle leeftijden met meer energie en plezier naar het werk en naar school te laten gaan. Ze gebruikt trainingen met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA). De kracht van PMA is het aanpakken van de oorzaak, in plaats van het leren omgaan met de gevolgen. PMA is volgens Hummel bijzonder effectief om kinderen en volwassenen te helpen met de gewenste gedragsverandering.

Hummel is van oorsprong orthopedagoog en ontwikkelde zich in een verscheidenheid aan functies binnen onder meer het Christelijk Pedagogisch Studiecentrum, het Pedologisch Instituut, de Vakgroep Kinderstudies Rijksuniversiteit Utrecht, het Centrum voor Educatieve Dienstverlening en Cordys Onderwijstrajecten.

NOMINATIE EXPERIENCE AWARD
Hummel maakt zich volgens initiatiefnemer Prekash Ramsingh van de The Experience Award hard voor de levens van jongeren én hun begeleider. “Hummel helpt hen weer de regie over hun leven terug kunnen pakken. Jongeren zijn de toekomst én hoe sneller ze dit in hun jeugd leren, des te beter zijn ze op ‘het leven’ voorbereid”, aldus Ramsingh. “Met de moeiteloze omschakeling in de coronatijd bewijst Inge Hummel zich als een ambitieuze onderneemster met een tomeloze inzet.”

MEERWAARDE VAN 50-PLUSSERS
The Experience Award wil bewustwording creëren over de meerwaarde van ervaren 50+’ers en zorgt voor een realistischer en positief beeld van deze groep mensen. Ervaren 50+ werkenden worden volgens Ramsingh vaak geplaatst in de hokjes ‘minder flexibel’, ‘minder productief’ en ‘minder innovatief’. “De verkiezing beloont die ervaren 50+ werknemers of ondernemers door uitblinkende en ervaren werkenden in de schijnwerpers te zetten. Zo nemen we die vooroordelen weg en belichten we de voordelen.”

OVER EDUMIND
EduMind ondersteunt mensen van alle leeftijden om met meer energie en plezier naar het werk en naar school te laten gaan. Het Rotterdamse bedrijf van werkt met trainingen met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA). De kracht van PMA is het aanpakken van de oorzaak, in plaats van het leren omgaan met de gevolgen.

Meer informatie: https://www.edumind.nl/