dinsdag, 29. september 2020 - 10:00 Update: 29-09-2020 17:15

Thuiswerkengoedgeregeld.nl biedt werkgevers totaalinzicht

HILVERSUM (EZPress) - Thuiswerken is van alle tijden, maar sinds de Covid-19 maatregelen is thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Veel werkgevers zijn zich nog niet bewust van hun verantwoordelijkheden bij thuiswerken en wat er vanuit de organisatie allemaal geregeld moet worden. Om de werkgever in de totale breedte van informatie te voorzien, biedt het platform ruimte aan partners om hun kennis te delen en verschillende diensten aan te bieden.

(b)Informatie bundelen(/b)
Het internet staat vol met informatie over thuiswerken. Werkgevers zien door de bomen het bos niet meer. Daar moest volgens Terry van Schaick van Xiphos, 1 van de partners van Thuiswerkengoedgeregeld.nl, een einde aan komen. “Er heerst nog altijd veel onduidelijkheid over het thuiswerken. Door de Covid-19 maatregelen werden organisaties gedwongen om medewerkers thuis te laten werken. Voor veel werkgevers een compleet nieuwe situatie en ik merkte dat er veel vraag was naar duidelijkheid. Om te voorkomen dat werkgevers op verschillende plekken informatie moeten halen en het overzicht verliezen, hebben we Thuiswerkengoedgeregeld.nl gelanceerd. Hét online platform voor werkgevers die op zoek zijn naar informatie over thuiswerken en alles in één keer goed willen regelen. Van de aanschaf van geschikt meubilair tot het goed én veilig inrichten van de IT-omgeving thuis.”

(b)Partners(/b)
Thuiswerkengoedgeregeld.nl is een initiatief van een aantal samenwerkende partners. The Recharge Company biedt oplossingen op het gebied van vitaliteit. Schuiteman Accountants & Adviseurs is aangesloten als Financieel specialist. Voor het regelen van hardware en het bieden van IT-ondersteuning is Xiphos aangesloten als partner. Jochen den Ouden informatiebeveiliging geeft advies, trainingen en workshops op het gebied van IT-Security. Kwantinex biedt compleet ingerichte thuiswerkplekken en Jensen Advocaten geeft juridisch advies.

//Einde

Bron: Thuiswerkkengoedgeregeld.nl

Dit is een origineel persbericht EZPress News distribution www.ezpress.eu