vrijdag, 6. mei 2022 - 11:00 Update: 22-05-2022 10:30

Hypnotherapeut Olga Willemsen helpt angst te overwinnen

DEN HAAG (EZPress) - Olga Willemsen, hypnotherapeute en oprichtster van de praktijk onthult het kader dat het herstelproces voor haar cliënten sneller maakt. De New Empowered You praktijk deelt patiënt successen met een nieuw transformationeel hypnotherapie raamwerk. 1-op-1 hypnotherapie sessies gevolgd door coaching sessies binnen een maand zijn uiterst effectief gebleken. Meerdere gevallen van snel herstel van cliënten die leden aan angsten, paniekaanvallen, burnout, eetstoornissen zoals orthorexia, gewichtstoename, en andere aandoeningen getuigen van de kracht van het raamwerk.

Het raamwerk van Olga Willemsen combineert hypnotherapie met coaching in een reeks sessies die binnen een maand plaatsvinden. Het raamwerk heeft talloze cliënten geholpen om in recordtijd doorbraken in hun behandeling te bereiken en blijvende veranderingen in hun gedrag en mentale houding te creëren. New Empowered You biedt elke patiënt eenvoudig te volgen richtlijnen voor het beheersen van hun neurobiologie door het doen van simpele oefeningen. Olga deelt veel van deze technieken in haar blog, haar YouTube-kanaal en op andere sociale media platforms.

Hoewel hypnotherapie de medische praktijken niet kan vervangen, begeleidt zij de geneeskunde met succes. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de toepassingen van hypnotherapie bijna onbeperkt zijn. In Olgas praktijk wordt hypnotherapie het vaakst toegepast bij angststoornissen ook met paniekaanvallen, burn-out, depressie, slaapproblemen en onvruchtbaarheid (onder andere stoornissen) om de effecten van andere behandelmethoden en medicijnen te versterken. De enige bekende beperking van hypnotherapie is wanneer de proefpersoon te jong is om spraak te verstaan. In dat geval zal de behandeling niet doeltreffend zijn.

(b)Meest voorkomende misvattingen over hypnotherapie(/b)

Volgens Olga, zijn er twee grootste misvattingen over hypnotherapie. De eerste is dat cliënten vrezen dat zij zichzelf niet zullen kunnen beheersen terwijl zij in een staat van hypnotische trance zijn. Omdat zij hebben gezien hoe toneelhypnose in televisieshows wordt gedaan, zijn veel mensen bang dat de beoefenaar hen dingen zal laten doen die zij niet willen of misbruik van hen zal maken. De tweede is de angst om bewusteloos te zijn en zich niet te kunnen herinneren wat er tijdens de sessie is gebeurd. Iedereen die hypnotherapie heeft ervaren, zal beamen dat niets minder waar is. De hypnotische toestand is het tegenovergestelde van het onbewuste. Het is een staat van hoge alertheid en focus, waarbij je altijd de controle houdt.

(b)De eenvoudige oplossing voor sociale angst(/b)

New Empowered You heeft cliënten die lijden aan sociale angststoornis geholpen deze succesvol te overwinnen. Sociale angst staat bekend als de aanhoudende angst om bekeken en beoordeeld te worden door anderen. Deze veel voorkomende aandoening heeft een negatieve invloed op verschillende aspecten van iemands leven. Transformatieve Hypnotherapie is uitzonderlijk effectief in het behandelen van angst omdat het de onderliggende oorzaak van het probleem aanpakt - negatieve overtuigingen. Het raamwerk maakt het mogelijk om oude beperkende overtuigingen en de emotionele pijn die ermee gepaard gaat te vervangen door nieuwe bekrachtigende overtuigingen. Deze nieuwe overtuigingen onderbreken het patroon van negatief denken en bevorderen positieve gedachten. Op hun beurt stimuleren positieve gedachten nieuw gewenst gedrag. Deze verbeteringen van de geestelijke gezondheid worden permanent dankzij de herbedrading van de hersenen en de opbouw van nieuwe neurale paden.

(b)De verklaring van het herbedradingsproces van de hersenen(/b)

Volgens de neurowetenschap zijn veranderingen in denken en gedrag mogelijk door neurale plasticiteit - het vermogen van de hersenen om zich aan te passen en te veranderen. Neurale paden ondersteunen gewoontegedrag. Veranderingen in denken en gedrag ontstaan door veranderingen in overtuigingen. Herhaalde veranderingen verzwakken de oude neurale paden en stimuleren de aanmaak van nieuwe. In tegenstelling tot wat de massa gelooft, is hypnose een alerte en geconcentreerde geestestoestand die de neuroplasticiteit aanzienlijk verbetert.
Olga Willemsen past hypnotherapie toe als het belangrijkste instrument om doorbraakveranderingen teweeg te brengen. In de loop der jaren heeft Olga gemerkt dat technieken zoals het beoefenen van dankbaarheid haar cliënten helpen om positieve veranderingen te behouden en hun leven nog verder te verbeteren.

(b)Conclusie(/b)

New Empowered You past het hypnotherapie raamwerk toe om snelle positieve verandering te faciliteren. Naast praktische tips over hoe jij je geestelijke gezondheid kunt verbeteren en angst kunt verminderen op hun website, kan iedereen een gratis online ontdekkingsgesprek met Olga Willemsen boeken om onmiddellijk hulp te krijgen.

(b)Over Olga Willemsen, Ph.D.(/b)
Olga Willemsen is een gecertificeerd hypnotherapeut, RTT therapeut, en transformationeel coach gevestigd in Den Haag, Nederland. Gecertificeerd in neo-Ericksoniaanse hypnose van de Mike Mandel Hypnosis Academy, combineert Olga Willemsen haar kennis van neurowetenschappen, psychotherapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren, en Cognitieve Gedragstherapie in haar praktijk. Mevrouw Willemsen is ook lid van de International Association of Counselors and Therapists, die multidisciplinaire methodologieën van holistische beoefenaars samenbrengt met een gemeenschappelijk doel om de mensheid te bekrachtigen. In Olga Willemsens praktijk zijn hypnotherapie en coaching sessies meertalig en beschikbaar in het Engels, Duits, Russisch en Nederlands. Hypnotherapie praktijk New Empowered You helpt cliënten de stress te verlichten die gepaard gaat met verschillende vormen van angst, paniekaanvallen, burn-out, depressie, slaapstoornissen, trauma, gebrek aan zelfvertrouwen, zelfsabotage, en vele andere aandoeningen. Olga Willemsen is op verzoek beschikbaar voor een interview.

Voor meer informatie over Olga Willemsen en haar praktijk, zie www.new-empowered-you.com en https://www.facebook.com/WillemsenOlga.

###

(b)Olga Willemsen(/b)
New Empowered You - Transformational Hypnotherapy Practice
Vleugels, Elandstraat 77A
2513 GM Den Haag
Nederland
+31 61 503 09 00

(b)WLG Agency(/b)
+31 10 200 13 34
www.wealthleadgen.com