dinsdag, 6. december 2016 - 17:50 Update: 06-12-2016 22:42

Diner moeder met borstkanker onverwacht betaald door 'lotgenoot'

Diner moeder met borstkanker onverwacht betaald door 'lotgenoot'
Foto: Screenshot Facebook / Jerina Edwards
Amerika

Een Amerikaanse moeder die getroffen is door borstkanker, wat ook zichtbaar was doordat ze al haar haar op haar hoofd vanwege de chemotherapie is kwijtgeraakt, ging samen met haar gezin uit eten bij de lokale Chinees maar toen zij om de rekening vroeg werd zij diep geraakt door de handgeschreven en zeer persoonlijke tekst op 'de rekening', waar geen bedrag op stond.

'Vrolijk Kerstfeest'

Op de bon stond te lezen: 'Ik ben mijn vrouw 5 jaar geleden aan kanker verloren. Ik weet hoe zwaar het kan zijn om dit mee te maken. Ik betaal daarom jullie maaltijd. Vrolijk Kerstfeest'.

De vrouw, Jerina Edwards, was door deze totaal onverwachte actie van de onbekende weldoener natuurlijk erg geëmotioneerd maar ook dankbaar. Op haar Facebookpagina bedankt ze dan ook deze onbekende persoon. 

Facebookpagina

'Meer dan ooit heeft het hebben van kanker mij getoond dat er heel veel goede mensen op deze wereld zijn en ik ben dankbaar dat niet mijn familie briefjes als deze aan anderen hoeven te geven'. 

'Het is moeilijk, ik heb gevochten, ik ben ziek geweest, tranen zijn gevloeid, ik heb dingen gemist, ik ben mijn haar kwijt, en ik zal mijn borst verliezen, maar ik zal leven. IK ZAL LEVEN. Mijn ouders hebben nog steeds hun dochter, mijn man zal nog steeds zijn vrouw hebben, mijn kinderen zullen nog steeds hun moeder hebben. Wie je ook bent - dank je wel', aldus Jerina Edwards.