woensdag, 30. december 2015 - 11:45 Update: 30-12-2015 12:55

Yvon Jaspers stopt, maar niet met Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers stopt, maar niet met Boer Zoekt Vrouw
Foto: Printscreen Youtube
Hilversum

Na berichtgeving in het AD dat Yvon Jaspers zou stoppen met Boer Zoekt Vrouw laat zij aan 100%NL weten dat ze niet stopt met het programma maar wel met haar column in de Margriet.

Ze wil nog zo veel dingen doen dat ze andere zaken wil minderen, maar niet Boer Zoekt Vrouw. Jaspers heeft in haar column geschreven dat dat haar laatste column is. Na zes jaar stopt ze er mee. Ze schrijft in de column dat ze wil gaan reizen met haar man en plannen heeft in eigen land. Jaspers in de column: 'k wil nog die theetuin beginnen met die houten tafeltjes en stoeltjes waar leuke mensen een taartje komen eten.' Ook wil ze meer tijd doorbrengen met haar kinderen en ouders.

Als 100%NL nog even doorvraagt over stoppen van Boer Zoekt Vrouw reageert Yvon Jaspers: 'Wat dacht je zelf? We zijn in opperste staat van paraatheid om een internationale versie te gaan maken. Geen haar op mijn hoofd. Ik ben alleen de dingen daaromheen wat aan het minderen.' De blondine weet niet wie de column al heeft gelezen, maar die heeft het niet goed gelezen, zo laat ze weten.