vrijdag, 11. december 2015 - 22:32

André van den Berg nieuwe topman Schiphol Group

André van den Berg nieuwe topman Schiphol Group
Foto: fbf
Schiphol

Schiphol heeft binnen de eigen gelederen een opvolger gevonden voor commercieel directeur Maarten de Groof, die in april volgend jaar vertrekt. André van den Berg (52) treedt per 1 april 2016 toe tot de Directie van Schiphol Group als de nieuwe Executive Vice President & Chief Commercial Officer.

Hij volgt Maarten de Groof op, die vanaf die datum Schiphol Group verlaat. André van den Berg was de afgelopen acht jaar directeur Schiphol Real Estate.

Jos Nijhuis, President & CEO Schiphol Group: "We zijn bijzonder verheugd dat André ons team komt versterken. Hij heeft de afgelopen jaren de AirportCity Schiphol nog dynamischer en aantrekkelijker gemaakt en kent hierdoor de diverse facetten van onze organisatie en de partners binnen de mainport goed. André is een gedreven professional en bovenal iemand met wie het prettig samenwerken is. Wij zijn ervan overtuigd hij met zijn kwaliteiten van grote toegevoegde waarde zal zijn voor de toekomstige ontwikkeling van Schiphol Group."

Vanaf 1 april 2016 bestaat het directieteam Schiphol Group uit Jos Nijhuis (President & CEO), Els de Groot (CFO), Birgit Otto (COO) en André van den Berg (CCO).