dinsdag, 15. december 2015 - 18:19 Update: 16-12-2015 16:34

Hoe de tekst op een kladblaadje en het verhaal erachter van Daan (4) viraal ging

Daan van vier jaar is reuzetrots want hij is 'alleen' naar de bakker geweest
Foto: Bakkerij van der Westen
Raamsdonksveer

Hij had alleen een briefje bij zich en wat geld om helemaal 'alleen' bij de bakker een brood te gaan halen. Dat was de grote wens van Daan (4) uit Raamsdonksveer. Zijn moeder smeedde een slim plannetje.

Daan kreeg een briefje mee met de volgende tekst: 'Hoi, Ik wilde graag alleen naar de bakker. Papa is mij gevolgd maar dat weet ik niet. Dus 1 volkorenbrood. Groetjes'. 

Daan ging vervolgens met het briefje en wat geld 'alleen' naar de bakker en gaf daar zijn briefje af. Het personeel van Bakkerij Van der Westen in Raamsdonksveer speelde het spel goed mee. Met een volkorenbrood in zijn handjes stapte het ventje vervolgens de winkel uit en liep weer naar huis, op de voet gevolgd door zijn vader. 

Hit op Facebook

Het berichtje werd door de bakker op Facebook geplaatst waar het direct een hit werd en inmiddels duizenden keren is gedeeld. 'Wat is het toch leuk om een trots jongetje van 4 in de winkel te krijgen met zo'n briefje! Heerlijk! :-)', plaatste de bakker bij het berichtje. Daaronder plaatsten duizenden anderen hun eigen hartverwarmende reacties. 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):