vrijdag, 18. december 2015 - 11:28

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval op A4

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval op A4
Foto: Archief MV
Bergen op Zoom

Bij een ongeluk op de A4 is donderdagmiddag een vrachtwagen door een vangrail gereden en gekanteld. De chauffeur (59) uit het Duitse Eschweiler kwam daarbij om het leven.

Het incident gebeurde rond 14.30 uur. De vrachtwagen reed in de richting van Bergen op Zoom toen deze ter hoogte van hectometerpaal 231,6 door de middenberm schoot en op beide rijstroken van de rijbaan richting Rotterdam belandde. Hierbij werden een personenauto en een bestelbus geraakt. De 63-jarige bestuurder uit Schoonhoven van de personenauto, de 46-jarige bestuurder uit Leiden van de bestelbus en diens 52-jarige passagier uit Rotterdam raakten licht gewond.

Hulpverlening

De brandweer, de politie, de ambulancedienst en een traumahelikopter werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. De vrachtwagenchauffeur overleed ter plaatse. De drie inzittenden van de personenauto en de bestelbus, die licht gewond raakten, zijn door ambulancemedewerkers ter plaatse behandeld.

Politieonderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Zo werden onder andere getuigen gehoord en werd een sporenonderzoek ingesteld. Een bergingsbedrijf heeft de drie beschadigde auto's weggetakeld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: