woensdag, 30. december 2015 - 11:39

Groningse band winnaar Veronica's Breakthru

Groningse band winnaar Veronica's Breakthru
Naarden

Animal Antics is de tweede winnaar van Radio Veronica's talentenjacht Breakthru. De Groningse band werd gisteren verrast met het nieuws tijdens de uitzending van dj Michael Blijleven. De band mag komend jaar live optreden voor publiek in de Vorstin in Hilversum tijdens Radio Veronica's Countdown Café. Daarnaast maken zij kans op het opnemen van een eigen single in een professionele geluidsstudio van The Rocketeers.

Animal Antics is de tweede winnaar van Radio Veronica's talentenjacht Breakthru. De Groningse band werd gisteren verrast met het nieuws tijdens de uitzending van dj Michael Blijleven. De band mag komend jaar live optreden voor publiek in de Vorstin in Hilversum tijdens Radio Veronica's Countdown Café. Daarnaast maken zij kans op het opnemen van een eigen single in een professionele geluidsstudio van The Rocketeers.

Aanmelden 2016

Ook in 2016 start Radio Veronica de zoektocht naar nieuw talent van eigen bodem en wordt ieder kwartaal een winnaar gekozen. Het radiostation met De Hits Van Je Leven biedt met deze speciale talentenjacht een podium voor opkomend talent. Iedere dinsdag krijgt één band bij Michael Blijleven de kans om in 20 minuten te laten horen wat zij in huis hebben. Aanmelden kan via radioveronica.nl.