dinsdag, 12. januari 2016 - 11:06 Update: 12-01-2016 11:49

Bejaard echtpaar gewond bij woningoverval

Bejaard echtpaar raakt gewond bij woningoverval
Foto: Archief FBF.nl
Meeuwen

Twee nog onbekende mannen overvielen een ouder echtpaar. Dat gebeurde dinsdagochtend 12 januari 2016 in een woning aan de Dijksteeg in Meeuwen (gemeente Aalburg). Het echtpaar raakte gewond en ging per ambulance naar het ziekenhuis om medisch verzorgd te worden.

De overval vond rond 08.00 uur plaats, toen er aangebeld werd bij de vrijstaande woning. De man des huizes opende de voordeur, waarna de twee daders de woning binnendrongen. De overvallers droegen bivakmutsen. Het echtpaar werd vervolgens mishandeld, waarbij de man (72) en vrouw (74) verwondingen opliepen. Het gehele huis werd doorzocht. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies is buitgemaakt. De twee overvallers vertrokken te voet.

Zoekactie

Na de overval startte zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar de voortvluchtige daders. De mannen werden echter niet meer getraceerd. Via een Burgernet bericht werden getuigen op geroepen. Rechercheurs ontfermden zich over de slachtoffers en gingen met hen mee naar het ziekenhuis. Geüniformeerd personeel stelde een buurtonderzoek in, terwijl forensisch rechercheurs naar achtergebleven sporen zochten.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):