zondag, 17. januari 2016 - 14:54 Update: 17-01-2016 15:57

Man treft dronken inbreekster in bed aan

Man treft vreemde vrouw in bed aan
Foto: Archief FBF.nl
Eindhoven

Een 42-jarige vrouw uit Eindhoven werd zaterdagavond 16 januari omstreeks 23.30 uur in een bed van een woning aan de Bagelaarstraat aangehouden.

Kort daarvoor waarschuwde de hevig geschrokken 41-jarige bewoner de politie. Hij vertelde dat hij omstreeks 23.15 uur thuiskwam en zag dat een ruitje van zijn voordeur vernield was. Toen hij zijn woonkamer betrad zag hij een paar dameslaarzen liggen. Verder constateerde de bewoner dat er niets was weggenomen. Toen hij naar boven liep zag hij in de slaapkamer een voor hem onbekende vrouw in zijn bed liggen. Hij probeerde de vrouw uit bed te praten maar dat lukte niet en besloot de politie te waarschuwen.

Onder invloed

Kort erna arriveerde de politie en trof de vrouw nog steeds in bed aan. De agenten deden vergeefse moeite om met haar in gesprek te gaan maar ze was duidelijk onder invloed. Na haar aanhouding werd ze naar het politiebureau overgebracht en ingesloten voor verder onderzoek. Ze blijkt in een ander stadsdeel van Eindhoven te wonen. De bewoner deed aangifte van vernieling en poging inbraak.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):