zaterdag, 23. januari 2016 - 19:06 Update: 24-01-2016 9:49

Wijkagent schrikt zich rot van zieke grap

Wijkagent Etten-Leur schrikt zich rot van zieke grap
Foto: Twitter/ R. Konings
Etten-Leur

In Etten-Leur gebeurt nogal eens wat. Daarom schrok een wijkagent in die plaats enorm toen hij een foto via een speciale meldingsapp binnenkreeg, zo meldt Omroep Brabant.

De foto was ingezonden door een burger en op de foto was een babydekentje te zien dat op de grond lag bij een boom waar een groot mes in was gestoken. Bij het babydekentje lag ook een sporttas.Na het ontvangen van de foto was de politie vrijdag in opperste staat van paraatheid en gierde bij wijkagent Richard Konings de adrenaline door zijn lijf, zo liet hij op Twitter weten.

De melding kwam via de Buitenbeter-app binnen. Daarmee kunnen meldingen worden gedaan bij de gemeente bijvoorbeeld van een kapotte lantaarnpaal. Wijkagent R. Konings twitterde; (1) 'Bijzondere melding:babydekentje in sloot met sporttas.Daarbij een mes in de boom achtergelaten.#adrenalinetentop' en (2) 'Uiteindelijk blijkt het "gelukkig" te gaan om illegaal dump van afval.Iemand met bijzonder ziek gevoel voor humor.#buitenbeterapp werkt!' Via Twitter stuurde Konings ook een foto mee.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):