vrijdag, 12. februari 2016 - 19:11 Update: 12-02-2016 19:16

Winkeldief trekt mes en verwondt twee personeelsleden

Winkeldief trekt mes en verwondt twee personeelsleden
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Bosch

Twee personeelsleden van een supermarkt in Den Bosch zijn donderdagmiddag gewond geraakt toen zij door een winkeldief met een mes werden aangevallen. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De politie zoekt getuigen van het geweldsincident dat donderdagmiddag plaatsvond in een supermarkt aan het Kapelaan Koopmansplein in ’s-Hertogenbosch. Kort voor 16.30 uur kwam daar een getinte man met een baard in zwarte kleding de zaak binnen. 

Betrapt

Toen hij door medewerkers van de zaak werd betrapt bij een winkeldiefstal ging de man personeel te lijf met een mes. Daarbij werd de bedrijfsleider met het wapen geraakt in zijn arm. Een winkelmedewerkster werd in het gezicht geraakt met het mes. Beiden moesten naar het ziekenhuis voor behandeling aan hun verwondingen.

Eerdere diefstal

De dader was er op dat moment al vandoor, vermoedelijk op een fiets en zonder buit. Kort voor het incident aan het Kapelaan Koopmansplein zou dezelfde man bij een ander filiaal van de supermarkt geprobeerd hebben om koffie te stelen. Daar verliet hij de winkel aan de Buitenpepersdreef zonder geweld en buit.

Zoektocht

De verdachte is vermoedelijk een bekende van de politie. De recherche hoopt de man gauw te kunnen aanhouden. In de zoektocht naar de verdachte wordt onder meer gebruik gemaakt van bewakingsbeelden uit de supermarkt.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):