dinsdag, 16. februari 2016 - 20:45 Update: 16-02-2016 20:55

IJzeren onderdeel door autoruit Duitser blijkt trommelrem

IJzeren onderdeel door autoruit Duitser blijkt trommelrem
Foto: Archief FBF.nl
Deurne

Uit onderzoek door de politie, naar het ongeluk op de Helmondsingel in Deurne waarbij maandagochtend een ijzeren voorwerp door de voorruit van een Duitser is gevlogen, blijkt het voorwerp een onderdeel te zijn van een trommelrem, zeer vermoedelijk afkomstig van een oplegger van een vrachtauto. Dit meldt de politie dinsdag.

'De vrachtauto met oplegger is vermoedelijk donker van kleur en stond vermoedelijk stil, ergens tussen de Binderendreef - omgeving tankstation – en de Bakelseweg', aldus de politie.

De Duitse bestuurder van een personenauto raakte ernstig gewond door het ijzeren voorwerp. De politie roept getuigen op zich te melden wanneer ze op die bewuste ochtend van 15 februari of kort daarvoor een vrachtauto met pech hebben zien staan.

Reparateurs

Getuigen of medewerkers van bedrijven die op deze hoogte een vrachtauto gerepareerd hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of via politie.nl/melden. Bestuurders die op deze ochtend richting Venray reden worden ook gevraagd of ze iets gezien hebben. Anoniem kan ook: 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):