woensdag, 17. februari 2016 - 9:16 Update: 17-02-2016 9:45

Oprichter Klaas Otto weg bij motorclub No Surrender

Amsterdam

Klaas Otto is dinsdagavond uit de door hem opgerichte motorclub No Surrender gestapt. Dit schrijft de Telegraaf woensdag.

Zijn plotselinge vertrek heeft te maken met het feit dat hij 'het zat is dat zijn naam altijd overal aan No Surrender wordt gekoppeld’. Otto zei dinsdagnacht tegen de Telegraaf: 'Ik heb er genoeg van dat aan iedere actie door No Surrender mijn naam wordt gelinkt, terwijl ik met al die beslissingen van de chapters niets te maken heb. Voor de buitenwereld draait de club alleen om mij. Waar ik ook kom, voor de media, de overheid en de maatschappij is No Surrender alleen Klaas Otto. Dat hangt me de keel uit en daarom ga ik weg. Heel drastisch ook. Goeie dingen, slechte dingen: ik wil niets meer horen en niet meer op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen binnen No Surrender. Otto stelde dinsdagavond zijn club hiervan op de hoogte tijdens een clubbijeenkomst.

Vorig jaar verliet Otto de club ook al. Dat was nadat hij was neergeschoten in het Belgische Poppel. Otto trok zich terug omdat hij met de politie wilde praten, maar dat is streng verboden binnen de club. Hij kwam weer terug bij de club omdat de motorclub zijn hulp had ingeroepen.

Categorie: