dinsdag, 23. februari 2016 - 16:00

Politie onderzoekt dood vrouw in Helmond

Politie onderzoekt dood vrouw in Helmond
Foto: Archief EHF
Helmond

De politie doet uitvoerig onderzoek naar de dood van de vrouw die maandagavond 22 februari zwaargewond op straat in haar woonplaats Helmond werd gevonden. Hoe het letsel ontstond is op dit moment nog niet duidelijk.

Bij de meldkamer kwam maandagavond 22 februari rond 22.15 uur het bericht binnen dat een wandelaar een zwaargewonde vrouw op het fietspad aan de Bakelsedijk in Helmond had aangetroffen. Het 37-jarige slachtoffer uit Helmond overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De vrouw zou haar hond hebben uitgelaten op de Bakelsedijk. De hond van het slachtoffer kwam de wandelaar tegemoet lopen en bleef ongedeerd. Hoe de verwondingen die de vrouw opliep zijn ontstaan, is onduidelijk.

TGO

De politie heeft een TGO (Team Grootschalige Opsporing) opgestart om grondig onderzoek te doen hiernaar. Het onderzoek op de plaats waar de vrouw is aangetroffen, is dinsdag 23 februari nog in volle gang. Het rechercheteam houdt rekening met een misdrijf, maar sluit andere scenario’s op dit moment zeer zeker niet uit.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: