zaterdag, 27. februari 2016 - 18:46 Update: 27-02-2016 18:48

Helmondse door geweld om het leven gekomen

Helmondse door geweld om het leven gekomen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Helmond

In het onderzoek naar de dood van de 37-jarige Helmondse vrouw is duidelijk geworden dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie zoekt nog steeds getuigen en in het bijzonder een scooterrijder.

Het 37-jarige slachtoffer werd maandagavond 22 februari zwaargewond op de Bakelsedijk in haar woonplaats gevonden. Afgelopen week werd sectie op het lichaam van de vrouw verricht. Hieruit blijkt dat zij door geweld om het leven is gekomen.

Scooterrijder gezocht

Het rechercheteam werkt op volle kracht aan de zaak. Tot nu toe zijn er zeven tips binnengekomen die het team verder onderzoekt. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar de bestuurder van een scooter die maandagavond rond 22.00 uur over de Bakelsedijk reed. Bent u deze scooterrijder of weet u wie deze scooterrijder mogelijk is, laat het de politie weten. Heeft u anderszins iets gezien of gehoord dat in verband gebracht kan worden met de dood van de 37-jarige vrouw uit Helmond, bel dan 0900-8844 of gebruik het online meldformulier. Beschikt u eventueel over beeldmateriaal? Ook dit kunt u online naar ons doorsturen via politie.nl/upload. Deelt u uw informatie liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):