dinsdag, 1. maart 2016 - 11:59 Update: 01-03-2016 15:47

Eigenaar shoarmazaak overmeestert man met vuurwapen

Man met vuurwapen overmeesterd in shoarmazaak
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Rotterdam

De eigenaar van een shoarmazaak aan de Zijpe heeft maandagavond rond 20.25 uur, een man overmeesterd nadat hij hem meende te herkennen van een inbraak in zijn zaak, enkele dagen eerder.

Een klant kwam maandagavond de shoarmazaak binnen en toen de eigenaar van de zaak hem zag meende hij hem te herkennen van een inbraak in zijn zaak enkele dagen daarvoor. Hij sprak de klant aan en greep hem vast. Deze trok vervolgens een vuurwapen en wat volgde was een worsteling waar ook enkele andere klanten zich mee bemoeiden. Samen met de eigenaar overmeesterden zij de verdachte en maakten zij hem het vuurwapen afhandig.

Onwelwording

Politiemensen hebben de verdachte aangehouden en het vuurwapen in beslag genomen. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij onwel werd, vermoedelijk naar aanleiding van de worsteling in de shoarmazaak. Na een kort bezoek aan een ziekenhuis kon de 24-jarige Rotterdammer worden ingesloten. Naar de inbraak en naar de toedracht van het incident in de shoarmazaak stelt de politie een nader onderzoek in.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: