woensdag, 9. maart 2016 - 8:06 Update: 10-03-2016 8:28

Politie bevestigt dat gevonden hoofd van 23-jarige Nabil Amzieb is

Hoofd aangetroffen op straat in Amsterdam
Foto: fbf
Amsterdam

In Amsterdam is woensdagochtend op de Amstelveenseweg op straat een afgehakt hoofd aangetroffen.

De vondst werd rond 07.30 uur gedaan. De recherche kwam ter plaatse en deed uitgebreid onderzoek. Dit meldde de Politie Amsterdam op Twitter. Politie Amsterdam eo ‎@Politie_Adam: 'Op Amstelveenseweg is op straat een hoofd aangetroffen, recherche is ter plaatse en doet uitgebreid onderzoek'. Woensdagmiddag heeft de politie na onderzoek bevestigd dat het aangetroffen hoofd van de 23-jarige Nabil Amzieb is.

De Amsterdamse lokale zender AT5 meldde woensdag eerder dat het volgens een getuige zou gaan om het hoofd van een donkere man, mogelijk een Marokkaan. Het hoofd werd aangetroffen in een blauwe emmer voor de shisha lounge Fayrouz, een waterpijpcafé.. Volgens andere getuigen zou het hoofd zo zijn neergelegd dat het bij de shisha lounge naar binnen 'keek'.

Lijk in uitgebrande auto

Het hoofd hoort bij het lichaam dat dinsdag werd gevonden in een uitgebrande auto op de Mijehof in Amsterdam Zuidoost. Het lichaam werd aangetroffen zonder hoofd. Slachtoffer was de 23-jarige Amsterdammer Nabil Amzieb. De man was een bekende van de politie.

 

Categorie:
Provincie: