zondag, 17. april 2016 - 22:54 Update: 18-04-2016 7:59

Man bewusteloos bij mishandeling op voetbalveld in Chaam

Politie zoekt getuigen van mishandeling op voetbalveld in Chaam
Foto: Archief EHF
Chaam

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die opnames hebben van een mishandeling gepleegd op het voetbalveld tijdens een voetbalwedstrijd zondagmiddag.

Op zondag 17 april 2016 om 13.20 uur krijgen enkele surveillance-eenheden de opdracht te gaan naar de Gilzeweg. Er zou op een voetbalveld een mishandeling gepleegd zijn tijdens een voetbalwedstrijd. Agenten zijn snel ter plaatse en starten een onderzoek.  Blijkt inderdaad dat er een ruzie was ontstaan tijdens de wedstrijd. Daarbij zouden twee mensen gewond zijn geraakt. Op het veld speelden een club uit Chaam en een club uit Breda tegen elkaar. Een voetballer van de club uit Chaam verklaard dat hij in de strijd een reglementaire overtreding pleegt. Hij komt ten val. Op het moment dat hij op kijkt krijgt hij een schop tegen zijn hoofd. Hij verliest het bewustzijn. Een medespeler die hem komt helpen krijgt enkele klappen. De agenten onderzoeken de zaak en komen via verschillende getuigen uit bij een 24-jarige man uit Breda die verdacht wordt van de mishandelingen. Het slachtoffer is gewond aan zijn hoofd. De verdachte is aangehouden.

Getuigen gezocht

Was u daar en heeft u toevallig de gebeurtenissen gezien of mooier nog, heeft u er opnames van, deel dit dan met ons. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, hier kunt u ook filmmateriaal uploaden.Vvia 0900-8844 of WhatsApp (0652528336), of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: