maandag, 9. mei 2016 - 14:57 Update: 09-05-2016 15:04

Specifieke getuige gezocht in onderzoek dodelijk verkeersongeval Koningsnacht Arnhem

Specifieke getuige gezocht in onderzoek dodelijk verkeersongeval Koningsnacht Arnhem
Foto: Archief EHF
Arnhem

In het onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval met dodelijke afloop in nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 april na Koningsnacht op de John Frostbrug in Arnhem is de politie op zoek naar een specifieke getuige. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Dode

Rond 07.00 uur in de vroege ochtend van woensdag 27 april vond een ernstige aanrijding plaats waarbij drie auto’s betrokken waren. Bij de aanrijding kwam een 39-jarige vrouw uit Arnhem om het leven. Een 22-jarige Apeldoorner, die er van verdacht wordt de aanrijding te hebben veroorzaakt, is aangehouden. 

Blauw busje

In het onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de gebeurtenissen die eraan vooraf zijn gegaan is de politie nu op zoek naar een specifieke getuige. Het gaat om een man die in de Koningsnacht, kort voor de aanrijding, contact heeft gehad met de bestuurder van de auto en een vriendin van de Apeldoorner. 

Zij zouden een ontmoeting hebben gehad ter hoogte van het warenhuis V en D in de Arnhemse binnenstad. De bedoelde man maakte gebruik van een blauw busje. De politie is dringend naar deze man op zoek omdat hij een belangrijke getuige is. Bent u deze man of meent u te weten wie deze man is neem dan contact op met de politie. 

Categorie:
Provincie: