woensdag, 1. juni 2016 - 9:40 Update: 01-06-2016 9:47

Jakob Wedemeijer nieuwe wethouder Eindhoven

Jakob Wedemeijer nieuwe wethouder Eindhoven
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Den Haag

Jakob Wedemeijer (46) is gisteravond in Eindhoven geïnstalleerd als wethouder Actieve Stad. Hij volgt daarmee Bianca van Kaathoven op die in april ontslag nam als wethouder.

Wedemeijer studeerde Piano aan het Conservatorium in Arnhem en daarna Rechten in Nijmegen. Hij werkte 16 jaar als advocaat in Alkmaar. Hij heeft een relatie en drie kinderen. Hij wil graag in Eindhoven zijn handen uit de mouwen steken. Jakob ziet Eindhoven als een dynamische en energieke stad, waar veel mogelijk is.

Graag nodigt hij Eindhovenaren uit om contact met hem op te nemen als ze goede en leuke ideeën hebben die de stad aantrekkelijker, sportiever of kleurrijker maken. Hij wil zich namelijk voor de stad en haar inwoners inzetten, met een open en kritische blik. Jakob Wedemeijer verhuist zo snel mogelijk naar Eindhoven.

Zijn portefeuille is sport, studentenstad, citymarketing, evenementen en toerisme, binnenstad, detailhandel en markten, Stratumseind 2.0, vergunningen, diversiteit, communicatie en  mondiale bewustwording.

Categorie:
Provincie: