zaterdag, 11. juni 2016 - 12:31 Update: 11-06-2016 12:38

Jongetje (8) op tractor raakt zwaar gewond na aanrijding met personenauto

Jongetje (8) op tractor raakt zwaar gewond na aanrijding met personenauto
Foto: fbf
Neede

Bij een aanrijding op de Noordijkerveldweg tussen een personenauto en een tractor is vrijdagmiddag een 8-jarig jongetje zwaar gewond geraakt.

Rond 13.00 uur kwamen een personenauto en een tractor met elkaar in botsing. Hierdoor kantelde de tractor en kwam het 8-jarige jongetje, dat ook op de tractor zat, onder de tractor terecht. Hij raakte hierdoor zwaar gewond en is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

De personenauto werd bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Laren (Gld). De tractor werd bestuurd door een 21-jarige man uit Neede. Het 8-jarige jongetje kwam eveneens uit Neede.           De 44-jarige vrouw heeft op de kruising van de Noordijkerveldweg met de Kipkesdijk de tractor die voor haar van rechts kwam over het hoofd. Hierdoor ontstond de aanrijding

 

 

 

Aanvulling 11 juni:

De personenauto werd bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Laren (Gld). De tractor werd bestuurd door een 21-jarige man uit Neede.
Het 8-jarige jongetje kwam eveneens uit Neede.

De 44-jarige vrouw zag op de kruising van de Noordijkerveldweg met de Kipkesdijk de tractor die voor haar van rechts kwam over het hoofd. Hierdoor ontstond de aanrijding

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: