donderdag, 23. juni 2016 - 9:51 Update: 23-06-2016 9:54

Campings festival Down The Rabbit Hole later open door regenval

Campings festival Down The Rabbit Hole later open door regenval
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Beuningen

De campings van festival Down The Rabbit Hole in Beuningen gaan een dag later open dan gepland. De organisatie vindt het niet verantwoord de campings donderdag te openen omdat de grond te nat is. Ook de regenval van afgelopen nacht deed de ondergrond niet veel goeds.

Er wordt met man en macht gewerkt om vrijdag om 12.00u open te kunnen met de campings en het festivalterrein. Afgelopen weken is extreem veel regen gevallen waardoor met name de parkeerterreinen en campings op dit moment zeer nat zijn. Ook de regenbuien van afgelopen nacht heeft het terrein extra bemoeilijkt. Daarom wordt de opening van de campings en het festivalterrein uitgesteld tot vrijdag 12.00u. ''Tot die tijd heeft het echt geen zin om naar de festivallocatie te komen omdat we helaas niemand kunnen ontvangen'', aldus de organisatie.

Bezoekers worden dringend verzocht om vrijdag met het openbaar vervoer te komen: het festivalterrein is daarmee het snelst bereikbaar. Omdat de capaciteit van de satelliet-parkeerplaatsen beperkt is, worden er geen parkeerkaarten meer verkocht.