zondag, 21. augustus 2016 - 16:26 Update: 21-08-2016 20:34

Recherche vraagt om camerabeelden schietincident 53-jarig slachtoffer Breda

Slachtoffer (53) schietincident Breda buiten levensgevaar
Foto: Archief EHF
Breda

Het slachtoffer van het schietincident zaterdagavond in Breda is buiten levensgevaar. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Zaterdagavond werd rond 18.00 uur de 53-jarige man neergeschoten. Dat gebeurde op de openbare weg aan de Haagweg in Breda. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. 'Hij is ondertussen buiten levensgevaar', aldus de politie

Camerabeelden

Het rechercheteam dat het schietincident aan de Haagweg onderzoekt vraagt ondernemers en particulieren om eventuele camerabeelden beschikbaar te stellen voor het opsporingsonderzoek. 

Donkerkleurige personenauto

Uit het buurtonderzoek en verklaringen van getuigen maakt de politie op dat mogelijk een donkerkleurige personenauto bij het schietincident betrokken was. Het voertuig reed na het vuurwapengeweld weg vanuit de Haagweg en draaide de Rietmakterstraat in. 

Het recherche vraagt ondernemers en particulieren die beschikken over een of meer bewakingscamera’s, om hun camerabeelden te bekijken. Mocht daarop iets te zien zijn van het schietincident of de donkerkleurige personenauto, dan zou het team graag over de beelden de beschikking krijgen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: