dinsdag, 30. augustus 2016 - 16:29 Update: 29-03-2017 13:19

Gemak en luxe spelen een steeds grotere rol tijdens vakanties

Gemak en luxe spelen een steeds grotere rol tijdens vakanties
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Schiphol

Tijdens het boeken van een vakantie wordt er tegenwoordig niet alleen gekeken naar de leuke bestemmingen die er te vinden zijn, maar is het gemak en de luxe van de vakantie zeker net zo belangrijk.

Kleine hotelkamers worden verruild voor luxe appartementen en vliegreizen zijn tegenwoordig nog normaler dan een busreis. Het vinden van een luxe accommodatie en reis is een belangrijk onderdeel geworden van het zoeken naar de juiste vakantie.

De perfecte vakantie

De tijden van kleine hotelkamers in drukke en lawaaierige hotels is voorbij. Tegenwoordig kijken vakantiegangers steeds meer naar ruime kamers in hotels die rustig zijn. Ook is het belangrijk dat het verblijf van alle gemakken is voorzien. Een hotel moet minstens een zwembad, restaurant en fitnessruimte hebben zodat er tijdens de vakantie ook echt genoten kan worden van een andere, luxere omgeving. 

Het is niet meer zo dat op vakantie gaan op zich een luxe is, er wordt juist naar een reis gezocht die nog grootser en comfortabeler is dan eerst. Wanneer het hotel of het prachtige appartement met uitzicht op zee is geboekt moeten de vliegtickets ook nog geregeld worden. Er worden ook hoge eisen gesteld aan deze vliegreizen. Reizigers zoeken massaal naar een korte, comfortabele vlucht vanuit een vliegveld dat makkelijk te bereiken is.

De voordelen van parkeren op Schiphol

Door het grote aantal vluchten is Schiphol nog steeds het grootste vliegveld van Nederland. Het is mogelijk om deze luchthaven per trein of taxi te bereiken, maar niets is zo comfortabel als het gebruik van de eigen auto. Zo is er geen risico op vertragingen of een taxi die om moet rijden voor andere passagiers. 

Ook bij terugkomst van de vakantie is er niets zo fijn als meteen terug naar huis kunnen rijden. Er wordt nog vaak gedacht dat parkeren op Schiphol erg prijzig is. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg bedrijven die een parkeerplek voor een goedkope prijs aanbieden, zoals parkago.com. Op deze manier proberen reizigers toch te besparen op hun vakantie, terwijl ze niets hoeven in te leveren aan luxe en gemak.

Categorie:
Provincie: