zondag, 11. september 2016 - 15:52 Update: 11-09-2016 16:05

Verkeersregelaar breekt been na val van motorkap bij afzetting 12-inchrace

Verkeersregelaar breekt been na val van motorkap bij afzetting 12-inchrace
Foto: Archief EHF
Pijnacker

Zaterdagavond heeft een verkeersregelaar zijn been gebroken nadat hij om 18.20 uur van een motorkap van een auto op de rotonde aan de Oostlaan viel die langs de afzetting wilde rijden. Dit meldt de politie zondag.

12inchrace evenement

De verkeersregelaar sprak een bestuurder aan die langs de afzettingshekken van de rotonde aan de Oostlaan wilde rijden. De man was aan het werk in verband met het 12-inchrace evenement. 

De verkeersregelaar kwam op de motorkap van de auto terecht waarna de bestuurder tegen het verkeer in over de rotonde reed. Na enkele meters viel de verkeersregelaar op de grond en brak daarbij zijn been. De bestuurder en enkele inzittenden reden vervolgens door.

Onderzoek

Onmiddellijk stelden agenten een onderzoek in. Ambulancepersoneel vervoerde het slachtoffer, een 52-jarige man uit Bergschenhoek, naar een ziekenhuis. De inzittenden van het voertuig namen contact op met de politie waarna de bestuurder en de twee inzittenden naar het politiebureau kwamen. 

Agenten hielden deze mannen, 32 uit Pijnacker en 21 en afkomstig uit Zoetermeer en Den Haag, aan. Na verhoor mochten de 21-jarigen het politiebureau verlaten. De 32-jarige bestuurder zit nog vast. De recherche onderzoekt de zaak en verzoekt getuigen zich te melden. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: