zondag, 18. september 2016 - 9:58 Update: 18-09-2016 15:12

Motoren en quads op tweede dag bij Zevenhoven On Wheels

Motoren en quads op tweede dag bij Zevenhoven On Wheels
Foto: EHF
Motoren en quads op tweede dag bij Zevenhoven On Wheels
Foto: SXC
Zevenhoven

Bij de motorcross in Zevenhoven komen al heel wat mensen binnenlopen. Het is vandaag de tweede dag van Zevenhoven ON Wheels en de dag van de motoren en quads.

Vanaf half acht was het  rennerskwartier al open. En om half tien zijn de coureurs begonnen met hun training. Eerst kan de jeugd vanaf vijf jaar hun kunnen tonen op de motor of quad. Daarna strijden in de verschillende leeftijdsgroepen de overige coureurs om de winst. Vooral in de senioren MX klasse vanaf 16 jaar is een felle strijd te verwachten tussen de verschillende coureurs die elkaar geen millimeter ruimte gunnen wat tot prachtige sportieve duels kan leiden. Entree voor deze dag is Euro 5,00 bij de online voorverkoop (of Euro 7,50 aan de deur). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Ook zondag is er ruimte voor ontspanning. Zo zijn er speeltoestellen voor de kleintjes en wordt er in een tent voor een feestelijk muzikaal programma gezorgd waarbij zowel de meeste deelnemers als toeschouwers op hun favoriete muziek volop uit hun dak kunnen gaan.

Video's

Bekijk de zondag gemaakte video's hieronder!

Lees alles over:
Categorie:
Provincie: